Over ons


Onze organisatie


Met onze onlinewinkel. Dutch Home Living willen wij ervoor zorgen dat uw huis een thuis wordt door middel van leuke en gezellige woondecoraties. Dit is een mooi initiatief naast ons bedrijf in de afbouw sector.

Volg je gevoel en maak zelf je allermooiste interieur, met kleine aanpassingen in decoratie kan jij een hele andere sfeer creëren. Het is erg belangrijk om je eigen plek van rust te hebben waar jij je volledig op je gemak kunt voelen of te wel jou thuis. De juiste woonaccessoires zijn daarin onmisbaar.

Wij gaan telkens weer met passie op pad om nieuwe items te zoeken om zo

producten aan te kunnen bieden en onze online winkel uit te kunnen breiden. Met als doel een leuk assortiment, zodat je zelf sfeer in huis kunt creëren. Elke decoratie is persoonlijk en is belangrijk wanneer je thuis komt van je werk of een diner om heerlijk na te kunnen genieten met prachtige woonaccessoires.

Wil je eerst een product zien of zelf op komen halen dan ben je op afspraak van harte welkom. Neem dan gerust contact met ons op via de klantenservice of stuur ons een app of mailtje.